Про сайт вчителя інформатики

2011-09-02

/Files/images/23школа.jpg

Шановні відвідувачі сайту!

/Files/images/№23 - копия.jpg

Тепер, за допомогою нашого сайту, ви можете дізнатися інформацію про наш заклад, переглянути фотографії та відео, поспілкуватися один з одним.

На нашому сайті ми будемо розміщати інформацію про наших вчителів та учнів, інформацію про семінари, конкурси, які проходитимуть у нас і багато іншої корисної інформації.

У колекції фотоальбомів ви можете знайти фотографї наших заходів, свят, конкурсів. А за допомогою блоку новин ми будемо висвітлювати найважливіші та найцікавіші новини

Я - вчитель інформатики загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 23 м. Луцька навчаю дітей більше 20 років. Маю певний досвід, з яким хочеться поділитися з однодумцями. Не ради слави, а з розуміння того, що мої прості поради, скромні роботи можуть стати в пригоді моїм колегам.

Сайт призначений для вчителів інформатики, учнів та всіх, не байдужих до освіти людей. Даний сайт дозволить мені систематизувати набутий досвід, узагальнити результати самоосвіти, поділитися результатами своєї праці з колегами - педагогами. Надіюсь, що мій сайт зможе надати комусь допомогу.

Заходьте, читайте, діліться своїми думками і досвідом. Я всім радий!

З повагою, Ваш Олександр Федорович Чашук.

Буду радий отримати від Вас листи, коментарі на даному сайті або пишіть на Chashuk@ukr.net


Кiлькiсть переглядiв: 221

Коментарi