• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Міський конкурс юних інформатиків, аматорів комп’ютерної техніки.

Міський конкурс юних інформатиків, аматорів комп’ютерної техніки.

2016-10-03

/Files/images/novini/traven2015/конкурс2016.JPG

Відповідно до планів роботи управління освіти Луцької міської ради, Луцького міського Центру науково-технічної творчості учнівської молоді та з метою залучення обдарованих і талановитих дітей до інтелектуальних змагань, стимулювання інтересу учнівської молоді до оволодіння сучасними інформаційними технологіями з 22 по 23 жовтня 2016 року на базі ЗНЗ №№ 4, 9, ЦНТТУМ міський конкурс юних інформатиків, аматорів комп’ютерної техніки.

Необхідно відрядити на конкурс команду у складі трьох учнів та одного керівника, попередню заявку та виконане домашнє завдання з теми «Навіть відоме відоме небагатьом» (в номінації Web-дизайн), «Все починається з ідеї» (в номінації Офіс-менеджмент) та в номінації Програмування (тема довільна) подати на конкурс до 18 жовтня 2016 року на e-mail: cnto@ukr.net або на електронних носіях за адресою: м. Луцьк, вул. Шопена, 18, каб. 50, 52. (див. наказ)

Першого дня школярі протягом чотирьох годин виконують конкурсне завдання, а другого – представляють заздалегідь підготовані проекти. Представлення власних робіт є хорошим тренуванням для подальшої проектно-наукової діяльності, навчить конкурсантів впевнено триматись на публіці, володіти і утримувати увагу аудиторії, вести дискусію. Бажаємо успіхів!


Кiлькiсть переглядiв: 431

Коментарi